Ar trebui să vă echipați întotdeauna cu aplicații mobile pe care să le puteți folosi oriunde ați merge. Dacă vă uitați acum la telefonul dumneavoastră Huawei, care dintre ele adaugă de fapt valoare priorităților dumneavoastră? Cunoașterea aplicațiilor de care aveți nevoie vă poate ajuta să vă gestionați viața și să vă oferiți o perspectivă mai bună, mai ales dacă sunteți o persoană care este mereu în mișcare.

Aplicații care îi pot ajuta pe cei ca tine care sunt mereu în mișcare

Browser mobil

Google Chrome este un browser care te ajută să rămâi conectat în timp ce ești în mișcare. Aplicația are o varietate de caracteristici care pot fi utile pentru persoanele care sunt în permanență în mișcare. De exemplu, Chrome vă poate salva automat filele și ferestrele deschise, astfel încât să puteți relua de unde ați rămas pe un alt dispozitiv. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă trebuie să treceți de la un dispozitiv la altul în timpul navetei sau dacă călătoriți între fusuri orare. Chrome oferă, de asemenea, o varietate de comenzi rapide de la tastatură care vă pot facilita navigarea pe paginile web. Și, dacă folosiți un dispozitiv Android, puteți chiar să vă folosiți vocea pentru a căuta informații sau pentru a vă controla experiența de navigare. Fie că sunteți student, un profesionist ocupat sau un utilizator ocazional, Google Chrome vă poate ajuta să profitați la maximum de experiența de navigare pe mobil.

Navigare

Pentru acele persoane care se află mereu în mașină din cauza călătoriilor sau a serviciului, veți avea nevoie de aplicații de navigație care să vă ajute să determinați cele mai bune rute pentru a ajunge la destinație. Puteți descărca aceste aplicații pe dispozitivul dumneavoastră pentru a economisi timp în a conduce prin trafic și a ghici unde să mergeți în continuare. Aplicațiile de navigație din acest moment sunt foarte precise. Unele aplicații vă indică chiar și banda pe care ar trebui să o urmați pentru a ajunge la destinație. Explorați aplicațiile de navigație care sunt disponibile pentru smartphone-ul dumneavoastră și vedeți interfețele fiecăreia dintre ele. Verificați-o pe cea mai bună care se potrivește preferințelor și gusturilor dumneavoastră.

Calendare

Pentru a vă gestiona obiectivele zilnice, săptămânale și lunare, aveți nevoie de aplicații de calendar care pot fi controlate și configurate în funcție de aranjamentul pe care îl doriți. Deși există aplicații de calendar care sunt deja instalate pe dispozitivul tău mobil, este bine să verifici și alte aplicații de calendar care sunt disponibile în acest moment. Aceste aplicații pot fi mai atractive din punct de vedere estetic și au mai multe opțiuni în comparație cu aplicația de calendar implicită a telefonului dumneavoastră.

Stres

Persoanele ca tine care se află pe caniculă uită adesea de bunăstarea ta mentală și emoțională. Este posibil să fiți atât de consumat de obiectivele pe care vi le-ați stabilit în fața dumneavoastră încât aveți tendința de a vă forța în fiecare zi fără să realizați că sunteți deja stresat. Din când în când, trebuie, de asemenea, să fii conștient de faptul că acumulezi stres în mintea și corpul tău. Trebuie să iei o pauză și să te ajuți să te realiniezi la obiectivele și prioritățile tale reale în viață. Există aplicații disponibile care vă pot ajuta să dormiți mai bine, să vă oferiți o minte calmă și să vă oferiți pași de meditație pentru a vă gestiona stresul.

Concluzie

În ziua de azi, toate mișcările tale trebuie să fie precise. Fiecare mișcare pe care o faci poate face sau nu obiectivele pe care ți le-ai stabilit. Ținând cont de acest lucru, aplicațiile mobile vă pot ajuta să vă navigați în viață, mai ales dacă sunteți o persoană care este mereu în mișcare. Așadar, căutați huawei appgallery chrome sau alte magazine de aplicații și utilizați Google Chrome pentru a vă bucura de mai multe funcții. Ușurați-vă stresul prin intermediul aplicațiilor care vă pot ajuta să vă realiniați obiectivul și să vă concentrați asupra lucrurilor la care țineți, consultând programe și calendare. 


Post a Comment