Top 4 Best Free Spreadsheet Software

Utilizați acest instrument de actualizare software

Software-ul învechit este un gateway pentru hackeri. În timp ce căutați cel mai bun program de instalat, asigurați-vă că sunteți întotdeauna protejat. Utilizați acest instrument pe care îl recomandăm pentru a vă asigura că software-ul dvs. este întotdeauna actualizat:

Descărcați-l aici și instalați-l pe computer Deschideți-l și lăsați-l să vă scaneze programele Verificați lista versiunilor vechi de software de pe computer și actualizați-le

DriverFix a fost descărcat cu succes de cititori luna aceasta.

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă există opțiuni software gratuite pentru foi de calcul disponibile pentru Windows 10, ați găsit site-ul potrivit.

Chiar dacă Microsoft Office este liderul clar pe piață în ceea ce privește productivitatea birourilor, unele companii și oameni nu sunt foarte mulțumiți de taxele lunare care vin cu utilizarea acestor servicii.

Din fericire pentru noi, un număr mare de companii au lucrat la crearea versiunii lor specifice de software de birou. Aceste companii au încercat să vă acopere toate nevoile de birou - documente, foi de calcul și e-mail.

Având în vedere acest lucru, trebuie să fiți conștient de faptul că nu toate costumele de birou au aceleași capacități și compatibilități.

Din acest motiv, în articolul de astăzi, vom arunca o privire la unele dintre cele mai bune opțiuni software de birou disponibile, care sunt complet gratuite de utilizat și care pot rivaliza în continuare cu suita Microsoft Office.

Opțiunile software prezentate în acest top 4 vor fi potrivite atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru cei de afaceri. Citiți mai departe pentru a afla mai multe detalii.

WPS Office Free este o altă opțiune a software-ului gratuit pentru foi de calcul Windows 10 care vă permite accesul la o gamă largă de caracteristici.

Numărul de caracteristici conținute în WPS Office nu este la fel de mare ca în cazul celor două opțiuni software menționate anterior, dar totuși are un pumn.

Acest pachet conține 3 opțiuni software care înlocuiesc Word, Excel și Powerpoint.

Iată câteva dintre cele mai notabile caracteristici:

Suport excelent pentru formatul de fișier.

Complet compatibil cu formatele Microsoft.

Șabloane personalizate sugerate pe baza rolurilor și scenariilor.

Pachet de instalare foarte mic.

Viteze de procesare foarte rapide.

Descărcați WPS Office gratuit

LibreOffice este un înlocuitor atât de bun pentru Microsoft Office încât te vei supăra pe tine însuți că ai plătit pentru serviciile Microsoft tot acest timp.

Este conceput special pentru a fi pe deplin compatibil cu toate formatele Microsoft și conține aproape toate caracteristicile găsite în Word, PowerPoint și Excel.

Această suită conține șase opțiuni software care acoperă întreaga gamă de sarcini dintr-un birou -Writer, Calc, Impress, Draw (diagrame vectoriale), Math (funcții matematice) și Base (baze de date).

Deoarece LibreOffice este un proiect open-source, suita este în permanență îmbunătățită de o mare comunitate de oameni care s-au oferit voluntari. Acest lucru permite rezolvarea rapidă a oricăror probleme și permite, de asemenea, crearea de noi extensii și șabloane.

Iată câteva alte caracteristici notabile găsite în LibreOffice:

Interfață modernă cu opțiuni de personalizare.

Program de actualizare frecvent.

Capacitate excelentă de import și export de fișiere.

Verificare puternică a ortografiei folosind Grammar By

Funcții compatibile ODFF1.2 SEARCHB, FINDB și REPLACEB pentru foi de calcul.

SEARCHB, FINDB și REPLACEB pentru foi de calcul. Semnarea și criptarea documentelor OpenPGP.

Descărcați LibreOffice

Foi de calcul Google este o altă opțiune excelentă a software-ului gratuit pentru foi de calcul Windows 10 și face parte din Google Docs bazat pe web.

Pentru majoritatea utilizatorilor care au folosit produsele Google, navigarea și înțelegerea Foi de calcul Google vor fi foarte ușoare.

Această platformă online vă permite să vă păstrați toate datele stocate online, astfel încât să vă fie accesibil oricând aveți nevoie de ele.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Google Docs este faptul că o puteți folosi pentru colaborări online cu angajații, prietenii sau familia.

Având un hub central care conține toate cerințele software de birou online, este mai ușor ca niciodată să lucrezi la proiecte.

Merită menționat faptul că versiunea de afaceri a Google Docs nu va fi gratuită. Licențele sunt vândute per client și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru aici.

Iată câteva dintre cele mai bune funcții găsite în Foi de calcul Google:

Set mare de șabloane pentru a vă ajuta să creați fișiere cu aspect profesional.

Compatibilitate completă cu Microsoft Office.

Proces de salvare automată.

O gamă largă de programe de completare care pot extinde capacitățile.

Capabil să importe tabele de date fără pierderi de informații.

Formatarea condițională.

Încercați Foi de calcul Google

Trebuie să deschideți foi de lucru Excel în ferestre separate? Verificați aceste metode

Zoho Workplace este o altă opțiune software excelentă care cuprinde toate instrumentele necesare unui software de birou robust și versatil.

A avea întreaga bază de date online poate fi un avantaj foarte bun, suficient pentru ca companii precum Nike și BBC să o folosească constant.

Iată câteva dintre cele mai bune caracteristici găsite în acest software:

Interfață ușor de utilizat.

Abilitatea de a face calcule complexe și de a partaja foi de calcul cu ușurință.

Conține o soluție de conferințe web și e-mail.

Capacități de partajare în grup.

Încercați Zoho Workplace

Concluzie

În acest Top 4 cele mai bune opțiuni software gratuite pentru foi de calcul disponibile pentru lista Windows 10, am explorat unele dintre cele mai puternice aplicații de pe piață.

De asemenea, am intrat în unele dintre cele mai notabile caracteristici pentru fiecare dintre opțiunile prezentate în această listă.

LibreOffice se află pe prima poziție în acest top 4 datorită gamei sale largi de caracteristici. Faptul că această aplicație este un proiect open-source îi oferă cel mai rapid timp necesar pentru repararea sau crearea de noi funcții și vă oferă, de asemenea, acces gratuit la toate instrumentele necesare din software-ul de birou.

Vă rugăm să ne anunțați ce opțiune software ați ales. Puteți face acest lucru folosind secțiunea de comentarii de mai jos.

CITEȘTE ȘI:

Post a Comment