Descărcarea de fișiere mari și navigarea pe un număr mare de site-uri necesită Internet de mare viteză. Puteți crește viteza internetului pe un laptop în mai multe moduri dovedite.

Creșterea vitezei Internetului pe un laptop vă poate ajuta să faceți recomandări speciale de la furnizor. Cel mai adesea, utilizatorii unui computer sau laptop folosesc setările standard de rețea, în timp ce parametrii specifici furnizați de furnizor pot crește viteza de conectare de mai multe ori.

Accesați dosarul Medii de rețea din meniul Start al Windows XP sau o versiune ulterioară. Selectați "Afișați toate conexiunile din rețea". Deschideți proprietățile conexiunii active la Internet. Aici, accesați setările protocolului TCP / IP și setați adresa IP, masca de subrețea, gateway-ul implicit și serverele DNS furnizate de furnizorul dvs. Salvați setările și reconectați-vă la internet.

Dacă utilizați o conexiune la internet printr-un router, consultați furnizorul și producătorul acestui dispozitiv pentru setările recomandate pentru configurația computerului. Veți putea crește viteza internetului dacă configurați corect configurația routerului online.

Utilizați setările speciale ale browserelor Internet pentru a mări viteza conexiunii. În special, instalați cea mai recentă versiune a browserului. Cele mai rapide sunt Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera. În munca lor, folosesc protocoale speciale care accelerează procesul de deschidere a paginilor. În plus, unele browsere, cum ar fi Opera, au un mod special "Turbo": reduc calitatea imaginilor, precum și alte elemente de pe site-uri, ceea ce permite o creștere semnificativă a vitezei internetului.

Verificați periodic viteza de conectare. Puteți găsi teste de viteză a conexiunii prin intermediul motoarelor de căutare pe Internet. Comparați rezultatele testelor cu datele furnizate de furnizor. Dacă diferența este suficient de mare, contactați serviciul de asistență tehnică: veți fi dictat de setările de rețea corecte sau le veți schimba chiar în biroul furnizorului.

Încercați să modificați rata curentă de utilizare a Internetului de acasă. Poate că plătiți ceva mai mult și conectând un tarif mai eficient, puteți crește în mod semnificativ viteza internetului.

Nu uitați să scanați calculatorul pentru viruși și programe malware, care de multe ori reduc lățimea de bandă a rețelei de domiciliu. Pentru aceasta, instalați unul dintre programele antivirus gratuite. De asemenea, încercați să accesați numai site-uri de încredere și securizate.

Post a Comment