Cu atât de multe servicii de streaming deja disponibile, s-ar putea să vă întrebați de ce avem nevoie de încă unul. HBO Max este cea mai nouă ofertă de la WarnerMedia și a fost lansată în mai 2020 în SUA. Iată tot ce trebuie să știți despre acest nou serviciu de streaming și de ce ar trebui să îl adăugați pe listă.

Ce este HBO Max?

HBO Max este un serviciu de streaming de la WarnerMedia care combină conținut de la HBO, Cartoon Network, CNN, New Line, Warner Bros și multe altele. Este, în esență, un "ghișeu unic" pentru tot ce ține de WarnerMedia, ceea ce îl face atractiv pentru cei care doresc să aibă acces la o varietate de conținut într-un singur loc. HBO Max oferă, de asemenea, programe originale unice pe care nu le puteți găsi în altă parte, cum ar fi mult așteptatul Snyder Cut of Justice League.

De ce ar trebui să vă intereseze?

Există câteva motive pentru care HBO Max merită atenția dumneavoastră.

Urmăriți aproape toate emisiunile HBO realizate vreodată

HBO produce emisiuni de televiziune premiate de zeci de ani. Iar cu HBO Max, puteți să le urmăriți aproape pe toate. Asta include clasice precum The Sopranos, Sex and the City și The Wire, precum și hituri mai noi precum Game of Thrones, Westworld și Big Little Lies. Așadar, indiferent de starea de spirit în care vă aflați, există întotdeauna ceva grozav de urmărit pe HBO Max.

O tonă de filme grozave

În plus față de toate aceste emisiuni TV grozave, HBO Max are și o bibliotecă masivă de filme din care puteți alege. Aceasta include atât hituri de succes, cât și filme indie. În plus, pe HBO Max veți găsi și o tonă de conținut grozav pentru copii și familii. Deci, dacă sunteți în căutarea a ceva de vizionat cu întreaga familie, cu siguranță veți găsi pe HBO Max.

Obțineți o perioadă de încercare gratuită de 7 zile înainte de a vă angaja

Dacă încă nu sunteți sigur dacă HBO Max este sau nu potrivit pentru dumneavoastră, nicio problemă! Puteți să vă înscrieți pentru o perioadă de încercare gratuită de 7 zile înainte de a vă angaja la ceva. Astfel, puteți încerca serviciul și să vedeți dacă vi se potrivește înainte de a fi nevoit să plătiți vreun ban. Și, din moment ce există atât de mult conținut grozav pe HBO Max, credem că veți fi captivat după doar câteva zile.

Disponibil pe aproape orice dispozitiv

HBO Max este disponibil pe o mare varietate de dispozitive, așa că îl puteți viziona aproape oriunde. Fie că vrei să te uiți pe telefon, pe tabletă, pe computer, pe televizor sau pe orice alt dispozitiv, există o aplicație HBO Max care îți va permite să o faci. De exemplu, dacă folosiți smartphone-uri Huawei, trebuie doar să obțineți hbo max descarcă app huawei și să vă conectați cu informațiile contului dvs. pentru a începe să vă uitați.

O tonă de caracteristici bonus

În plus față de toate emisiunile TV și filmele extraordinare disponibile pe HBO Max, aveți acces și la tone de caracteristici bonus. Aceasta include imagini din spatele scenei, interviuri cu distribuția și multe altele. În plus, noi caracteristici bonus sunt adăugate în permanență, așa că există întotdeauna ceva nou de verificat.

Concluzie

HBO Max este un nou serviciu de streaming de la WarnerMedia care include tot conținutul original de la HBO, Warner Bros., DC Entertainment și multe altele. Dacă sunteți un fan al oricăruia dintre creatorii de conținut sau proprietățile menționate mai sus, atunci ar trebui neapărat să încercați HBO Max. Este unul dintre cele mai accesibile servicii de streaming de pe piață. Și cu o perioadă de încercare gratuită de 7 zile disponibilă, nu aveți nimic de pierdut. Așadar, ce mai așteptați? Înscrieți-vă astăzi la HBO Max!

Post a Comment