- Jun 13, 2020-

1. Produsele bune provin din accesorii bune, iar stabilitatea diferitelor accesorii este de preferat, astfel încât există o bază pentru a asigura stabilitatea lămpii, urmată de considerente de cost. Pentru lămpile 200 W și 230 cu fascicul W, accesoriile importante sunt becul și sistemul de control. În prezent, piața este inundată cu becuri de pe diverse canale. Datorită caracteristicilor lor unice, oamenii obișnuiți nu au capacitatea de a distinge autenticitatea, inclusiv unii producători de lumină, ca să nu mai vorbim de consumatori. Pentru a oferi o scurtă descriere a becurilor obișnuite de pe piață, prima este bulele de imitație ridicată, care sunt copiate de fabricile autohtone în conformitate cu un brand cunoscut. Aceasta este cea mai frecventă. Al doilea tip este o bulă de proiecție de la un producător cunoscut, care este utilizat din industria proiectoarelor și este relativ frecvent. Al treilea tip este de la un brand taiwanez. Acest tip de bule este utilizat exclusiv pentru lămpi cu fascicul și nu este foarte frecvent. Al patrulea este balonul profesional al' s doi producători cunoscuți de surse de lumină, care este cel mai rar.

În al doilea rând, durata de viață a accesoriilor utilizate, cu mediul dur de utilizare și poate să nu fie menținută, de această dată puteți vedea calitatea diferitelor accesorii, becurile slabe se degradează rapid, luminozitatea devine mai scăzută. Fani răi, vântul este din ce în ce mai mic, durata becului se va scurta. Dacă se utilizează diferența de Hall, sau magnetul este demagnetizat, atunci poziția nu poate fi determinată. Lumina în mișcare a fasciculului de cap este un sistem complet. Fiecare componentă din ea este foarte importantă. Dacă un accesoriu mic este deteriorat, utilizarea lămpii va fi afectată. Nu există capacitatea de a furniza servicii post-vânzare în diverse locuri, costul trimiterii înapoi la reparații crește, iar eficiența este, de asemenea, scăzută, astfel încât majoritatea cazurilor sunt destinate utilizatorilor să se revizuiască. Și necazurile sale. Așadar, luați în considerare doar de la sursă și asamblați cu accesorii bune. Pentru producătorii care acordă atenție considerațiilor pe termen lung, acest punct este absolut de nezdruncinat.

În al treilea rând, procesul de asamblare, procesul de asamblare include depanarea și îmbătrânirea. Există multe procese de asamblare pentru luminile de cap pentru mișcarea computerului, majoritatea fiind încă montaj manual, așa că aveți grijă. Unele procese sunt neglijate și nu se poate observa nicio problemă într-o perioadă scurtă de timp. De exemplu, șurubul nu este strâns și nu poate fi văzut deloc pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă șurubul este desfăcut după o lungă perioadă de timp, va apărea problema. În plus, durata timpului de îmbătrânire, companiile noastre {39; luminile de față îmbătrânesc în conformitate cu cele mai înalte cerințe ale standardului de utilizare, îmbătrânirea continuă pe desktop nu este mai mică de 8 ore și apoi agățarea îmbătrânirii continue nu este mai mică de 8 ore, fiecare Lampa de masă pune în aplicare strict acest proces.

Post a Comment