Cerințele de sistem Arborele Salvatorului. Cerințe de sistem pentru PC-ul Tree of Savior (TOS). Acasă / Dispozitive mobile

Arborele Salvatorului necesită o mulțime de resurse computerizate pentru a funcționa corect. Grafica sa este la un nivel normal, dar te poți bucura de ea doar cu o placă video bună din categoria nVidia GeForce 8600 sau mai bună. Puteți găsi informații despre placa video dacă utilizați meniul contextual de pe desktop în fila „Opțiuni” sau este mai bine să deschideți setările de sistem ale computerului și să priviți fila „Afișare”.

Pe lângă placa video, computerul trebuie să aibă versiunea Direct X 9.0c sau mai mare. Pe Windows XP, versiunile mai mari decât 9.0 nu sunt acceptate, ceea ce înseamnă că pentru Windows 7 sau Vista va trebui să instalați versiuni mai avansate de Direct X pe computerul dvs. Puteți descărca Direct X de pe site-ul oficial, de unde puteți alege versiunea actuală care se potrivește sistemului dvs. de operare.

Jocul este funcțional sisteme de operare Windows XP. Jocul nu va funcționa pe versiunile mai vechi și nu va funcționa corect pe versiunile mai noi.

Berbec- parte principală hardware... Jocul necesită aproximativ 4 Gb. Hard disk-ul necesită aproximativ 4 Gb de memorie pentru a instala aplicația. Puteți afla dacă există suficientă memorie pe hard disk folosind meniul contextual apelat când faceți clic pe unitatea locală din fereastra My Computer.

CPU Intel Pentium Core 2 Duo sau mai bun este capabil să gestioneze în mod adecvat datele jocului „Tree of Saviour” și să nu se supraîncarce.

Modalități de verificare a cerințelor de sistem

1. Parametrii de sistem ai computerului pot fi găsiți folosind combinația de taste Win + R, după care trebuie să introduceți dxdiag și să apăsați Enter.

2. Pe desktop, faceți clic Click dreapta mouse-ul pe pictograma computerul meu, în fereastra care se deschide, selectați Proprietăți.

Dacă computerul începe să funcționeze slab în timp ce aplicația rulează, puteți reduce setările la nivelurile lor minime, ceea ce va crește performanța în detrimentul degradării graficii. Dacă această opțiune nu rezolvă problema, atunci puteți verifica și alte jocuri similare pe site care vor îndeplini cerințele de sistem ale computerului dvs.

Înainte de a cumpăra Tree of Savior pentru PC, nu uitați să comparați cerințele de sistem, furnizate de dezvoltatorii de jocuri, cu configurația sistemului dumneavoastră. Amintiți-vă că cerințele minime înseamnă adesea că, cu această configurație, jocul va începe și va rula stabil la setări minime de calitate. Dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele recomandate, vă puteți aștepta la un joc stabil la setări grafice ridicate. Dacă doriți să jucați cu calitatea setată la „ultra”, hardware-ul din computerul dvs. trebuie să fie chiar mai bun decât indică dezvoltatorii în cerințele recomandate.

Mai jos sunt cerințele de sistem pentru Tree of Saviour, furnizate oficial de dezvoltatorii proiectului. Dacă credeți că există o greșeală în ele, vă rugăm să ne anunțați făcând clic pe semnul exclamării din partea dreaptă a ecranului și descriind pe scurt eroarea.

Configuratie minima:

OS: Windows XP

Procesor: Intel Pentium Core 2

Memorie: 4 GB

Video: NVIDIA Geforce 8600

HDD: 4 GB spațiu liber

DirectX 9.0c

OS: Windows 7

Procesor: Intel i3

Memorie: 8 GB

Video: NVIDIA Geforce GTS 450

HDD: 8 GB spațiu liber

DirectX 9.0c

Conexiune la internet în bandă largă

Pe lângă împăcare Cerințe de sistem Tree of Saviour cu configurația PC-ului, nu uitați să aveți întotdeauna drivere video actualizate. Este important să rețineți că ar trebui să descărcați doar versiunile finale ale plăcilor video - încercați să nu utilizați versiuni beta, deoarece acestea pot conține un numar mare de erori negăsit și nu remediate.

Știri despre jocuri

JOCURI În iunie, Bungie a anunțat Shadowkeep pentru shooter-ul Destiny 2, care urma să fie lansat pe 17 septembrie. Dar acum dezvoltatorii au anunțat că sunt nevoiți să amâne lansarea până la 1 octombrie...

JOCURI CD Projekt RED sprijină CCG „Gwent” de câțiva ani, un proiect separat care a luat naștere din mini-jocul obișnuit din The Witcher 3. Astăzi a devenit cunoscut faptul că Cyberpunk 2077 va primi și propriul său joc de cărți...

Copacul salvator este un client gratuit joc online de la dezvoltatorul „IMC Games”. Jocul a fost lansat în 2016. În ratingul nostru, jocul are un scor de 4 din 5.

Tree of Saviour este un joc uimitor și fantastic, a cărui intriga se bazează pe mitologia lituaniană. Jucătorii așteaptă aventuri grandioase în locuri necunoscute și lupte periculoase cu numeroși adversari. După ce ți-ai ales personajul din clasele oferite, echipează-l cu echipamente și arme, astfel încât să poată rezista rivalilor insidioși în arenele PvE. În acest MMORPG gratuit, dezvoltarea personajelor și rezolvarea misiunilor ar trebui evidențiate. Dezvoltatorii au pus o miză majoră în acest sens și nu s-au înșelat. Vei explora mai multe temnițe și vei finaliza misiuni, vei lupta cu monștri puternici și peste 200 de șefi. Pregătește-te să petreci mai mult de o oră de timp liber, pentru că te vei juca mult timp.

Cerințe de sistem

Cerinte Minime de Sistem

Sistem de operare: Windows XP / 7/8 / 8.1 / 10 (x32 / x64).

Procesor (CPU): Intel Pentium Core 2.

Memorie cu acces aleatoriu (RAM): 4 GB.

Adaptor video: NVIDIA GeForce 8600.

Spațiu pe hard disk: 8 GB

Specificul jocurilor pe computer este de așa natură încât înainte de a continua cu trecerea, trebuie mai întâi să vă familiarizați cu cerințele de sistem și să vă corelați cu configurația existentă.

Pentru a face această acțiune simplă, nu trebuie să știți exact specificații fiecare model de procesoare, plăci video, plăci de bazăși alte componente ale oricărei calculator personal... Comparația obișnuită a liniilor principale de componente este suficientă.

De exemplu, dacă cerințele minime de sistem ale jocului includ un procesor nu mai mic de Intel core i5, nu ar trebui să vă așteptați să ruleze pe i3. Totuși, comparați procesoarele de la diferiți producători mai dificil, motiv pentru care dezvoltatorii indică adesea nume de la două companii majore - Intel și AMD (procesoare), Nvidia și AMD (plăci video).

Cele de mai sus sunt Cerințe de sistem. Trebuie remarcat faptul că împărțirea în configurații minime și recomandate se face dintr-un motiv. Se crede că execuția Cerințe minime suficient pentru a începe jocul și a trece prin el de la început până la sfârșit. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune performanțe, de obicei trebuie să reduceți setările grafice.

Post a Comment