Despre această descărcare

Beneficii şi îmbunătăţiri

IMPORTANT: dacă actualizaţi la versiunea aceasta, de la ver. 3.10 sau o versiune anterioară, setarea transferului FTP va fi iniţializată. Vă rugăm să reconfiguraţi după actualizare.

Rezolvă o problemă în care indicatorul nivelului bateriei poate fi afişat necorespunzător când este utilizat mânerul vertical

Beneficiile şi îmbunătăţirile anterioare

Consultaţi beneficiile şi îmbunătăţirile anterioare

De asemenea, în această actualizare mai sunt incluse şi următoarele beneficii şi îmbunătăţiri. v4.00 (10-03-2021) Adaugă noi funcţii ale transferului FTP Vă permite să transferaţi imagini statice în timpul operaţiilor de fotografiere şi redare. Adaugă următoarele funcţii de transfer FTP: Vă permite să restrângeţi ţinta transferului, cum ar fi imaginile protejate sau imaginile netransferate, şi să transferaţi imaginile împreună ca pachet. Vă permite să transferaţi doar imaginea redată apăsând tasta personalizată. Vă permite să transferaţi automat toate imaginile în timpul fotografierii. Vă permite să selectaţi setarea pentru a transfera atât fişierul RAW cât şi cel JPEG preluat în format RAW+JPEG pe un server FTP. Actualizaţi configuraţia folderului de destinaţie. Vă permite să înregistraţi până la nouă servere FTP. (Anterior valoarea maximă era 3) Vă permite să modificaţi configuraţia folderului de destinaţie pe serverul FTP: Salvaţi datele de imagine direct în folderul pe care îl alegeţi. Înregistraţi numărul slotului de card pentru suportul media în configuraţia folderului. Înregistraţi configuraţia folderului, la fel cu cea a camerei. Operabilitate îmbunătăţită pentru funcţia de transfer FTP. Vă permite să setaţi elemente din Server Setting (Setări server) folosind aplicaţia pentru smartphone Transfer & Tagging add-on (Add-on de transfer şi etichetare).

Notă: funcţia Transfer & Tagging add-on (Add-on de transfer şi etichetare) este disponibilă numai în anumite ţări şi regiuni.

Îmbunătăţeşte stabilitatea generală a camerei. v3.10 (17-12-2019) Adaugă funcţia External Flash Set (Setare bliţ extern): care vă permite să configuraţi setările unui bliţ ataşat sau ale unui sistem de comandă wireless prin radio (ambele comercializate separat) direct de pe cameră. Modele de bliţ compatibile: HVL-F60RM (cu versiunea firmware pentru bliţ 2.00 sau versiune mai nouă) HVL-F45RM (cu versiunea firmware pentru bliţ 2.00 sau versiune mai nouă) Telecomandă wireless compatibilă: FA-WRC1M (cu versiunea firmware 3.00 sau versiune mai nouă) Consultaţi Ghidul de asistenţă pentru mai multe informaţii.

(Setare bliţ extern): care vă permite să configuraţi setările unui bliţ ataşat sau ale unui sistem de comandă wireless prin radio (ambele comercializate separat) direct de pe cameră. Consultaţi Ghidul de asistenţă pentru mai multe informaţii. v3.01 (16-05-2019) Îmbunătăţeşte stabilitatea generală a camerei v3.00 (11-04-2019) Adaugă opţiunea Eye AF (Focalizare automată a ochilor) în timp real pentru animale

Note: Nu este posibilă detectarea simultană a ochilor umani şi a ochilor animalelor Detectarea ochilor poate să nu fie posibilă şi depinde de mediu, tipul de animal şi mişcarea animalului

Vă permite să utilizaţi opţiunea EYE AF (Focalizare automată a ochilor) în timp real apăsând declanşatorul jumătate de cursă sau apăsând butonul AF-ON

(Focalizare automată a ochilor) în timp real apăsând declanşatorul jumătate de cursă sau apăsând butonul Adaugă funcţia de fotografiere la anumite intervale

Permite funcţionarea cu telecomanda wireless RMT-P1BT (comercializată separat)

Vă permite să alocaţi funcţia MENU (Meniu) unui buton la alegere

(Meniu) unui buton la alegere Permite utilizarea filei MENU (Meniu) cu butonul Fn

(Meniu) cu butonul Îmbunătăţeşte stabilitatea generală a camerei v2.10 (18-12-2018) Rezolvă o problemă cauzată de anumite tipuri de carduri de memorie terţe, în care cardurile nu pot fi recunoscute de camerele Sony

Rezolvă o problemă în care, în cazuri rare, este posibil ca imaginile să fie afişate sau camera să nu mai funcţioneze în timp ce scrie date RAW pe un card SD care a fost utilizat de mai multe ori

Notă: nicio imagine de pe cardul de memorie nu va fi modificată sau ştearsă, cu excepţia datelor care erau scrise în momentul apariţiei problemei

nicio imagine de pe cardul de memorie nu va fi modificată sau ştearsă, cu excepţia datelor care erau scrise în momentul apariţiei problemei Îmbunătăţeşte stabilitatea generală a camerei v2.00 (10-10-2018) Compatibilitate pentru SEL400F28GM şi SEL24F14GM Optimizarea performanţei de stabilizare optică a imaginii şi adăugarea unui mod nou de stabilizare a imaginii al obiectivului (Mod 3) (doar pentru SEL400F28GM ). Adăugarea unui Function Ring(Lens) (Inel funcţie(Obiectiv)) în meniu.

Notă: pentru obiectivul SEL400F28GM , setarea APS-C S35/Full Frame Sel. (APS-C S35/Sel. cadru complet) poate fi alocată pentru Function Ring (Inel funcţie), pe lângă Power Focus (Focalizare performantă). Adăugarea setării Aperture Drive in AF (Acţionare diafragmă în focalizare automată) în meniu.

Notă: la utilizarea obiectivului SEL400F28GM sau SEL24F14GM, atunci când este selectată Silent priority (Prioritate silenţioasă), sunetul emis la acţionarea diafragmei va fi redus. Acest lucru este util pentru condiţiile de fotografiere în care zgomotul camerei trebuie menţinut la minimum. Reţineţi că Auto Focus (Focalizare automată) poate fi mai lentă atunci când selectaţi Silent priority (Prioritate silenţioasă).

şi Caracteristici noi: AF Track Sens (Sens. urm. focaliz. auto.) poate fi asociată cu o tastă personalizată. Când se utilizează adaptorul de soclu LA-EA3, sunt acceptate toate zonele de focalizare.

Notă: opţiuni adăugate pentru zona de focalizare: Zone (Zonă), Expand Flexible Spot (Focalizare punctuală flexibilă extinsă) şi Lock-on AF (Focalizare automată cu blocare). Înregistrarea cu variaţie este disponibilă în timpul filmării silenţioase, atunci când File Format (Format fişier) este setat la RAW sau RAW & JPEG şi RAW File Type (Tip fişiere RAW) este setat la Uncompressed (Necomprimat).

Alte îmbunătăţiri: Îmbunătăţirea performanţei şi a stabilităţii generale a camerei. Reproducerea mai bună a gradaţiei imaginilor RAW.

Notă: software-ul Imaging Edge trebuie actualizat pentru a putea beneficia de îmbunătăţirea procesării RAW. Atunci când fotografiaţi cu bliţ într-un mediu cu surse de lumină pâlpâitoare, stabilitatea expunerii este îmbunătăţită. Îmbunătăţirea gestionării imaginilor realizate în mod continuu ca un grup.

Consultaţi Ghidul de asistenţă pentru utilizarea actualizată a funcţiei.

v1.01 (18-04-2018) Rezolvă un fenomen legat de pixelii care luminează intermitent în marginea inferioară a imaginii în timpul înregistrării XAVC S 4K (PAL 25p) (în funcţie de combinaţia dintre setările camerei)

în marginea inferioară a imaginii în timpul înregistrării XAVC S 4K (PAL 25p) (în funcţie de combinaţia dintre setările camerei) Rezolvă o problemă legată de situaţia în care panoul tactil ar putea să nu mai răspundă ocazional la comenzi

Îmbunătăţeşte stabilitatea generală a camerei

Informaţii despre fişier

Nume fişier

Versiune fişier

4.01

Dimensiune fişier

304 MB (319 491 440 octeţi)

Data lansării

17-06-2021

Pregătire

Verificaţi versiunea de software a sistemului

Urmaţi instrucţiunile de mai jos pentru a verifica versiunea de software a sistemului. Dacă versiunea de software a sistemului este Ver.4.01, actualizarea nu este necesară.

Notă: dacă ecranul de setare Date/Time (Dată/Oră) apare când porniţi camera, asiguraţi-vă că setaţi data şi ora la valorile corecte.

Selectaţi Menu → Setup7 → Version (Meniu → Configurare7 → Versiune). Versiunea de software a sistemului este afişată după cum se ilustrează mai jos.

Cerinţe de sistem

Sisteme de operare

Ultima versiune actualizată a software-ului sistemului este compatibilă cu următoarele versiuni Microsoft Windows:

Windows 10

Windows 8.1

Hardware de computer

Această actualizare a software-ului sistemului necesită următorul hardware:

Spaţiu pe hard disk: 600 MB sau mai mult

RAM: 600 MB sau mai mult

Alte componente hardware

Sursă de alimentare pentru cameră: acumulator reîncărcabil complet încărcat NP-FZ100.

Notă: actualizarea poate fi efectuată doar atunci când nivelul acumulatorului este de cel puţin (trei bare). Vă recomandăm să utilizaţi o baterie complet încărcată. Detaşaţi mânerul vertical înainte de a actualiza software-ul sistemului.

actualizarea poate fi efectuată doar atunci când nivelul acumulatorului este de cel puţin (trei bare). Vă recomandăm să utilizaţi o baterie complet încărcată. Detaşaţi mânerul vertical înainte de a actualiza software-ul sistemului. Cablu USB furnizat împreună cu camera.

Notă: funcţionalitatea de actualizare nu este garantată cu niciun alt cablu USB.

Descărcare şi instalare

Notificare importantă

Închideţi toate celelalte aplicaţii software înainte de a actualiza software-ul sistemului.

Utilizaţi un acumulator complet încărcat (NP-FZ100).

Nu decuplaţi acumulatorul în timpul actualizării, deoarece camera poate deveni nefuncţională din cauza întreruperii bruşte a alimentării.

Scoateţi cardul de memorie din cameră înainte de a începe procesul de actualizare.

Actualizarea software-ului sistemului va dura aproximativ 10 minute. În acest interval de timp, nu lăsaţi computerul să intre în modul Sleep (Repaus).

Notă: în cazul în care computerul intră în modul Sleep (Repaus), iar actualizarea este întreruptă, întregul proces de actualizare va trebui să fie repornit.

(Repaus). în cazul în care computerul intră în modul (Repaus), iar actualizarea este întreruptă, întregul proces de actualizare va trebui să fie repornit. Nu deschideţi About This System Software Updater (Despre această aplicaţie de actualizare a software-ului sistemului) în meniul System Software Updater (Aplicaţie de actualizare a software-ului sistemului), deoarece acest lucru poate cauza închiderea bruscă a software-ului.

(Despre această aplicaţie de actualizare a software-ului sistemului) în meniul (Aplicaţie de actualizare a software-ului sistemului), deoarece acest lucru poate cauza închiderea bruscă a software-ului. Nu conectaţi camera la niciun alt dispozitiv, cu excepţia computerului.

Nu conectaţi camera la computer încă.

Asiguraţi-vă că PC-ul este conectat la internet.

Urmaţi instrucţiunile din fereastra System Software Updater (Aplicaţie de actualizare a software-ului sistemului), pe cameră selectaţi Menu → Setup4 → USB Connection (Meniu → Configurare4 → Conexiune USB) şi verificaţi dacă este selectată opţiunea Mass Storage (Stocare în masă). Dacă este selectat un alt mod decât Mass Storage (Stocare în masă), selectaţi Mass Storage (Stocare în masă).

Cum se descarcă aplicaţia de actualizare:

Faceţi clic pe butonul Download (Descărcare) de mai sus. După citirea declinării responsabilităţii, faceţi clic pe Download (Descărcare). Va începe descărcarea fişierului

Notă: dimensiune fişier: 304MB (319 491 440 octeţi) Salvaţi fişierul pe desktop-ul computerului dumneavoastră (recomandat).

Notă: sub setările standard din Microsoft Edge, fişierul de actualizare va fi salvat în folderul Downloads (Descărcări). Faceţi clic pe fila Desktop de pe ecranul Start şi căutaţi fişierul descărcat în folderul Downloads (Descărcări) utilizând Explorer.

Pasul 1: porniţi aplicaţia de actualizare

Închideţi toate programele care rulează în prezent pe computerul dvs. Faceţi dublu clic pe fişierul descărcat. Încă nu conectaţi camera la computer. System Software Updater (Aplicaţia de actualizare a software-ului sistemului) porneşte.

Porniţi camera şi conectaţi-o la computer prin cablul USB furnizat. Când faceţi acest lucru, USB Mode (Modul USB) apare pe ecranul LCD al camerei. Faceţi clic pe Next (Înainte). Numărul versiunii curente şi numărul versiunii actualizate apar în partea din stânga jos a ecranului.

Notă: în cazul în care computerul nu poate găsi dispozitivul, pe ecranul computerului apare mesajul Could not find the camera for this update (Nu a putut fi găsită camera pentru această actualizare). Încercaţi următoarele: Deconectaţi cablul USB şi conectaţi-l din nou.

În cazul în care calculatorul are terminale USB multiple, încercaţi cu alte terminale. IMPORTANT: nu opriţi camera şi nu deconectaţi cablul USB în niciun moment în timpul actualizării. După confirmarea faptului că versiunea curentă a software-ului este ver. 4.00 sau o versiune anterioară, faceţi clic pe Next (Înainte). Dacă versiunea curentă a software-ului sistemului este ver. 4.01, actualizarea nu este necesară. În acest caz, deconectaţi camera de la computer şi faceţi clic pe Finish (Finalizare), opriţi camera, scoateţi acumulatorul, reintroduceţi acumulatorul şi reporniţi camera. Actualizarea este necesară

Actualizarea nu este necesară

Camera va fi resetată automat.

Porniţi actualizarea. Actualizarea va începe după resetarea automată şi se va afişa o bară de progres. Actualizarea va dura aproximativ 10 minute până la finalizare.

IMPORTANT: nu opriţi camera şi nu deconectaţi cablul USB în niciun moment în timpul actualizării.

După finalizarea actualizării, camera va reporni automat. Când apare din nou ecranul LCD, faceţi clic pe Finish (Finalizare) şi deconectaţi cablul USB.

Notă: uneori, după repornire, este afişat un avertisment privind recuperarea datelor. Acest lucru este normal. Aşteptaţi până când acest avertisment dispare.

Pasul 2: confirmaţi versiunea software a sistemului dispozitivului dvs.

Pe cameră, selectaţi Menu → Setup7 → Version (Meniu → Configurare7 → Versiune). Versiunea de software a sistemului este afişată după cum se ilustrează mai jos.

Întrebări şi răspunsuri

Actualizarea nu se finalizează

Dacă monitorul rămâne stins pentru mai mult de 10 minute, urmaţi aceşti paşi pentru a depana problema:

Post a Comment