Un serviciu măcar inedit de la PC Garage: asamblare video interactivă cu Mădălin, când poți privi prin streaming video cum este asamblat PC-ul comandat de tine și poți discuta cu cel care face această operațiune, adică Mădălin.

PC Garage are în ofertă diverse servicii de asamblare de PC-uri câtă vreme comanzi componentele de la ei, servicii în care fac ei update de BIOS, montează toate componentele și, mai important, fac și un management termic bun al unității în cazul serviciilor premium, adică fac mișto diverse trasee de cabluri în interior pentru a obține un flux bun de aer, ceea ce înseamnă zgomot redus și temperaturi mai mici pe componente.

Asamblarea video interactivă duce lucrurile și mai departe. Cumpărătorul intră pe un canal Discord privat și are acces la un stream video live în care poate discuta cu Mădălin de la PC Garage în timp ce acesta îi asamblează computerul și pot schimba păreri despre componente, asamblare, wire management și tot restul. Nu mă aștept să se cumpere foarte mult, e genul de serviciu pentru cei care merg all in sau poate pentru cei forever alone, mai ales că e 499 de lei.

Totuși, ideea merită menționată pentru că este prima care arată un nou grad de interacțiune între un magazin și clienții săi. Comunicația prin social media este ceva uzual, dar acum avem și live video cu întrebări și răspunsuri.

Aștept cu interes un viitor în care vei primi mesaj că peste 5 minute începe împachetarea comenzii tale și să poți intra pe un link pentru a vedea imagini de la camerele video din depozit, cu marfa ta conturată automat într-un fel de realitate augmentată, ca să o vezi cum este luată de la raft, cum circulă pe benzi transportoare și cum ajunge la persoana care o pune în cutie și o transferă curierului.

Să nu uităm că străinii au de multă vreme și hărți pe care poți vedea mașina curierului ce transportă AWB-ul tău. Mi-ar plăcea să văd și asta la noi.

Post a Comment