top 12 best blu ray player software

Explorați software-ul de top Blu Ray Player cu prețurile și comparația lor pentru a selecta cel mai bun software blu ray pentru Windows, Mac și iOS:

Ce înțelegeți prin termenul „Blu-Ray”? Software-ul Blu-ray Player cunoscut sub numele de Blu-ray este un format de stocare pe disc care este capabil să stocheze videoclipul în înaltă definiție pentru o perioadă mai lungă de timp.

Blu-ray se referă la laserul albastru, care la rândul său face aluzie la laserul violet, care ajută la examinarea plăcii și permite depozitarea datelor la o grosime mai remarcabilă, care poate fi utilizată suplimentar pentru DVD-uri.

Ce veți învăța:

Software pentru player Blu-Ray

Știți că rezoluția standard oferită de formatul DVD-ului poate fi extinsă de la 480p-520p, pe de altă parte, software blu-ray oferă pixeli de imagine de înaltă definiție de 1080 care duc la afișarea video clară și clară?

În acest articol, vom discuta despre software-ul de top pentru playerul Blu-ray și care poate fi selectat și de ce.

Verificarea faptelor:

[imagine sursă ]

Piața playerelor Blu-Ray se dezvoltă la un ritm de dezvoltare excelent, în principal datorită calității video și a sunetului îmbunătățite. În plus față de inovația sa, playerul Blu-ray este responsabil în principal pentru dezvoltarea pieței. În cazul unui DVD player , este extrem de puțin probabil pentru că ați dori să îl jucați în cercul Blu-Ray.

Playerele Blu-ray pot funcționa în metode inversate și pot reda DVD-uri la fel ca o placă Blu-ray cu acesta.

Piața playerului Blu-Ray nu funcționează doar cu partea hardware, ci și cu software-ul care este adăugat pentru a extinde rata de creștere a playerului Blu-ray pe piață. În aceste zile, numeroase computere și stații de lucru însoțesc playerele Blu-ray cu software-ul său instalat în ele. Dacă software-ul nu este instalat, îl puteți obține de pe piață la un preț foarte mic.

Pro Tip:

Întrebări frecvente despre playerul Blu-Ray

Q # 1) Blu-ray Disc nu funcționează pe computerul meu. Cum pot rezolva această problemă?

Răspuns: Pentru a rezolva această problemă, trebuie să contactați producătorul computerului pentru a verifica dacă computerul dvs. acceptă un disc Blu-ray. După confirmarea cu producătorul dvs., trebuie să verificați dacă computerul dvs. are cea mai recentă versiune de BIOS, driver grafic și player media.

Q # 2) Care sunt cerințele pentru a descărca software-ul Blu-ray Player?

Răspuns: Pentru a descărca software-ul Blu-ray Burning, ar trebui să instalați cea mai recentă versiune.

Pentru Windows -Windows7 / 8 / 8.1 / 10

-Windows7 / 8 / 8.1 / 10 Pentru Android -Android 5.0 sau mai sus

-Android 5.0 sau mai sus Pentru iOS - iOS 10 sau o versiune ulterioară

Î. 3) Cum pot accesa software-ul Blu-ray gratuit pe computerul meu?

Răspuns: Există diverse playere Blu-ray pe care le puteți accesa gratuit fără a le achiziționa. Un astfel de software este VLC Media Player. Îl puteți accesa cu ușurință pe computer sau îl puteți transmite de pe web.

Î # 4) Care este cel mai bun software pentru player Blu-ray?

Răspuns: Cel mai bun software Blu-ray Ripping este VLC Media Player, care este popular media player frecvent utilizate de utilizatori. VLC Media Player este playerul gratuit care permite utilizatorilor să redea un disc Blu-ray neprotejat sau să redea fișiere Blu-ray iOS pe computer.

Lista software-ului de top pentru Blu Ray Player

Iată lista programelor Blu-ray populare:

CyberLink PowerDVD 20 Ultra VLC Media Player 5K Player Macgo MakeMKV Leawo Blu-ray Player Blu-ray Master Frână de mână Aurora Blu-ray Media Player DVDFab Player PotPlayer Orice player Blu-ray MP4.

Compararea celui mai bun software Blu Ray

Tabelul de mai jos arată comparația unora dintre cel mai bun software pentru player Blu-ray disponibile pe piață.

Revizuirea fiecărui software pentru playerul Blu-Ray :

# 1) CyberLink PowerDVD 20 Ultra

Cel mai bun pentru oferind cel mai bun player Blu-ray și media pentru Windows. Puteți să-l urmăriți oriunde și să-l transmiteți peste tot.

CyberLink PowerDVD 20 Ultra este playerul media universal care transmite filme, discuri, muzică, fotografii, fișiere video și multe altele.

Caracteristici:

Această multimedia fără fir oferă utilizatorilor săi o experiență de înaltă calitate.

Puteți viziona filmele sau emisiunile preferate din locul în care le-ați lăsat pe dispozitiv.

Fără utilizarea internetului, vă puteți transmite cu ușurință serialele sau filmele pe dispozitivul dvs. prin Cyberlink Cloud. Îl puteți accesa în modul offline.

Puteți să-l urmăriți cu ușurință pe computerul dvs. cu Blu-Ray ultra HD și video 8K.

Vă puteți organiza emisiuni TV și filme și acces, precum și informații detaliate despre filme și emisiuni.

Verdict: Conform recenziilor clienților, acest instrument recreează experiența cinematografică la domiciliu cu calitatea audio și video ridicată.

Preț: CyberLink oferă stocare în cloud de 100 GB cu licență de 12 luni pentru PowerDVD 20 Ultra la 69,99 USD, care include Disc de rezervă pentru 7,14 USD și Serviciul de descărcare extins pentru 10,03 USD. Este disponibilă o încercare gratuită.

# 2) VLC Media Player

Cel mai bun pentru playerul multimedia gratuit care transmite toate fișierele multimedia, inclusiv DVD-uri, VCD-uri, audio, CD-uri și alte protocoale de streaming.

Creat de VideoLan Project, VLC Media Player este playerul multimedia gratuit care redă diferite fișiere multimedia precum DVD-uri, audio, VCD-uri, CD-uri etc.

Caracteristici:

VLC redă fișiere, videoclipuri, camere web și dispozitive.

Nu conține anunțuri, programe spyware și software de urmărire a utilizatorilor.

VLC rezolvă problema de decodare a hardware-ului și acceptă O-Copy pe GPU.

Verdict: Conform recenziilor clienților, instrumentul este bun și superb, deoarece acceptă atât audio, cât și videoclipuri.

Preț: După cum sa menționat mai sus, este un software gratuit cu raze albastre. Utilizatorii îl pot transmite direct de pe web sau îl pot descărca cu ușurință de pe dispozitivele lor.

Site web: VLC Media Player

# 3) 5K Player

Cel mai bun pentru fluxul media Airplay și DLNA.

5KPlayer este o combinație de diverse surse, cum ar fi playerul video (MKV) UHD, music player, AirPlay etc. Suportă, de asemenea, surse media DLNA și descărcătoare online. Este disponibil pentru Windows, Mac și iOS.

Caracteristici:

5K Player acceptă Airplay și DLNA Streamer, astfel încât utilizatorii să își poată transmite cu ușurință momentele oriunde și să le conecteze oriunde.

Convertește în mod independent coloana sonoră a filmului online în format MP3, AAC, muzică.

Este accelerat de un motor hardware și redă muzică și videoclipuri gratuite.

Descarcă videoclipuri și muzică mai ușor de pe YouTube, Facebook, Dailymotion, Yahoo, Vimeo etc.

Are un player radio încorporat care vă oferă o plăcere extremă de a asculta melodiile preferate.

Vă puteți stabili biblioteca multimedia cu ușurință fără nicio problemă.

Verdict: Conform recenziilor clienților, acest instrument acceptă videoclipuri 4K, 5K și 1080 HD cu Airplay și oferă un consum ridicat de suporturi media.

Preț: Acesta este un software gratuit de redare media care oferă numeroase avantaje utilizatorilor.

Site web: 5K Player

# 4) Macgo

Cel mai bun pentru oferind vizualizări speciale de înaltă definiție și un afișaj audio DTS5.1 remarcabil.

Software-ul Macgo Blu-ray player oferă cele mai bune efecte de calitate a imaginii și vizuale și, de asemenea, elimină programele spion, malware și programele nedorite prin instrumentul său de eliminare a malware-ului SpyHunter. Acesta recuperează datele iOS pierdute prin intermediul acestuia și vă oferă diverse instrumente de recuperare iOS. Puteți accesa discurile Blu-ray pe Windows făcând clic pe Aici.

Caracteristici:

Oferă o calitate excelentă a imaginii Blu-ray pentru Mac și Windows.

Suportă discuri Blu-ray cu meniuri Blu-ray originale.

Este un software puternic care funcționează pentru toate formatele multimedia.

Oferă utilizatorilor săi o experiență de înaltă calitate audiovizuală.

Este BluFast MX unic pentru a accelera hardware-urile pentru Mac și Windows.

Verdict: Conform recenziilor clienților, acest instrument funcționează cel mai bine pentru Mac și Windows, deoarece puteți reda pur și simplu discurile Blu-ray.

Preț: MacGo oferă licențe pe viață pentru versiunea sa Pro, cum ar fi Mac Blu-Ray Player PRO începe de la 39,95 USD, în timp ce Mac Blu-ray Player începe de la 29,95 USD cu o licență pe viață.

Vă puteți bucura de discul Blu-ray în timp ce vă protejați computerul de spyware și programe nedorite cu acest MacGo Mac Blu-ray Player Pro și SpyHunter pentru Mac începând de la 81,95 USD cu o licență pe viață pentru Blu-ray Player și abonament de 6 luni pentru SpyHunter pentru Mac . Este disponibilă o încercare gratuită.

Site web: Macgo

# 5) MakeMKV

Cel mai bun pentru convertirea clipurilor video de pe discuri criptate în fișiere MKV prin păstrarea informațiilor utile și importante. Poate stoca mai multe piese video / audio cu toate meta-informațiile sale și păstrează detaliile acesteia.

MakeMKV este un software de player media util care vă convertește toate fișierele media din formate criptate, stocând în același timp informații utile. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de convertor de format sau transcoder.

Caracteristici:

Citește toate DVD-urile și discurile Blu-ray din versiunile sale criptate.

Salvează toate piesele audio și video, inclusiv audio HD.

Convertiți fișierele media în fișiere MKV în cel mai rapid mod.

Nu este nevoie de software suplimentar pentru criptare

Verdict: Conform recenziilor clienților, acest instrument este extrem de simplu de utilizat și nu este atât de strălucitor. Oferă ceea ce este necesar de către utilizatorii săi.

Preț: Acesta este un software gratuit blu ray și oferă o mulțime de caracteristici.

Site web: MakeMKV

# 6) Leawo Blu-ray Player

Cel mai bun pentru redarea discului, folderului sau ISO-ului Blu-ray pe Windows 8.

Leawo este cel mai bun software media player care redă toate discurile Blu-ray, DVD, videoclipuri obișnuite, videoclipuri 1080 HD pe Windows 8. Poate reda toate cele mai noi discuri Blu-ray și DVD-uri lansate pe piață pentru Windows8 / 8.1 / 7 / Vista / XP. Puteți viziona toate filmele dvs. HD pe Windows 8 fără probleme și aproape în toate formatele.

Playerul Blu-ray Leawo oferă efecte audio extraordinare și nu compromite calitatea acestuia.

Caracteristici:

Redă videoclipuri de calitate HD 1080 și este considerat a fi cel mai bun software Blu-ray pentru Windows 8.

Poate reda toate discurile Blu-ray, folderele Blu-Ray și fișierele Blu-ray IOS de pe Windows.

Este un DVD player gratuit care poate reda o varietate de discuri DVD fără a-și pierde calitatea.

Redă videoclipuri în orice tip de format și este un player video gratuit.

Verdict: Conform recenziilor clienților, software-ul este fabricat ținând cont de utilizatorul începător și oferă o plăcere extraordinară a filmelor HD pentru utilizatorii lor pe Windows 8.

Preț: Leawo Blu-Ray Player este gratuit pentru utilizatorii săi să beneficieze de avantajele maxime ale videoclipurilor și filmelor de calitate HD pe Windows 8.

Site web: Leawo Blu-ray Player

# 7) Blu-ray Master

Cel mai bun pentru redarea discului Blu-ray, folderul Blu-ray, fișierele de imagine IOS și utilizatorii pot viziona videoclipul fără a avea nicio limitare. Este disponibil pe Mac și Windows.

Blu-ray Master redă discuri Blu-ray, foldere Blu-ray, fișiere imagine IOS pentru utilizatorii lor. Ei pot reda chiar și foldere DVD și discuri DVD de până la calitate video HD 1080 pentru utilizatorii lor. Utilizatorii pot alege orice film în funcție de alegerea lor și îl pot reda cu un subtitlu.

Caracteristici:

Utilizatorii pot face clic pe imagine în timp ce vizionează videoclipul preferat.

Blu-ray Master oferă utilizatorilor săi o experiență home-theater.

Utilizatorii își pot reda melodia preferată și pot viziona în calitate HD.

Utilizatorii pot viziona videoclipuri în orice format de fișier fără a avea o limită.

Verdict: Conform recenziilor clienților, acest software îi ajută să urmărească cele mai noi filme Blu-ray fără niciun salt și oprire. Software-ul acceptă discuri locale și le redă bine.

Preț: Este disponibil atât ca versiune gratuită, cât și ca plată. Pentru versiunea pro, clienții trebuie să cheltuiască 3,75 USD pentru a obține înregistrarea și pentru a se bucura de cea mai bună experiență de film cu calitate HD 1080.

Site web: Blu-ray Master

# 8) Frână de mână

Cel mai bun pentru convertirea videoclipurilor dvs. în orice format.

Este transcodorul video gratuit și open-source care convertește videoclipul în orice format. Este disponibil pentru Windows, Mac și Linux.

Caracteristici:

Suportă toate fișierele multimedia, fișierele DVD și sursele Blu-ray.

Oferă cea mai bună calitate pentru codarea video.

Oferă diverse filtre pentru videoclip.

Oferă opțiunea de subtitrări pentru videoclip.

Verdict: Conform recenziilor clienților, interfața și caracteristicile software-ului sunt extrem de recomandabile, dar îi lipsește versatilitatea de a adăuga noi caracteristici.

Preț: Este gratuit pentru utilizatori și poate fi instalat cu ușurință pe Windows 7, 8.1 și 10 [numai pe 64 de biți]

Site web: Frână de mână

# 9) Aurora Blu-ray Media Player

Cel mai bun pentru redarea discurilor Blu-ray, fișierelor Blu-ray IOS. De asemenea, redă cu ușurință alte formate video pentru utilizatorii lor.

Este cel mai bun player media Blu-ray care poate reda orice tip de format video și oferă utilizatorilor posibilitatea de a reda videoclipuri Blu-ray la cea mai bună calitate.

Caracteristici:

Utilizatorii se pot bucura de filme Blu-ray la calitate de înaltă definiție. Utilizatorii își pot alege filmul preferat din meniul de navigare, care oferă o imagine largă a discurilor.

Este compatibil cu Windows 8 și utilizatorii se pot bucura de vizionarea filmului lor fără nicio limitare.

Acesta acceptă toate tipurile de formate video și utilizatorii le pot viziona în mai multe limbi de subtitrări și coloană sonoră.

Utilizatorii pot fi conectați cu prietenii lor pe platformele de socializare.

Verdict: Conform recenziilor clienților, acesta este cel mai bun software pentru Mac, care redă mai multe tipuri de suporturi video și le permite să redea fișiere de pe discuri sau hard disk-uri.

Preț: Oferă o versiune de încercare gratuită și oferă versiunea Pro pentru Mac și Windows la 49,95 USD cu licență pe viață.

Site web: Aurora Blu-ray Media Player

# 10) DVDFab Player

Cel mai bun pentru Playere media 4K UHD și acceptă HD10 pe Blu-ray 4K Ultra HD.

DVDFab Player este un player multimedia 4K versatil care redă toate fișierele multimedia și acceptă fișiere DVD, fișiere Blu-ray. Vă gestionează și biblioteca media.

Caracteristici:

DVDFab Player acceptă toate tipurile de formate audio.

Organizează și afișează colecțiile dvs. de muzică după alegerea dvs.

Descarcă automat toate metadatele dvs. din baza de date online principală.

Utilizatorii își pot crea lista preferată de melodii / filme, astfel încât să o poată reda cu ușurință în software.

Software-ul adaugă efecte vizuale odată ce muzica începe să fie redată.

Verdict: Conform recenziilor clienților, acest software este ușor de utilizat și oferă o calitate HD bună. Este ușor de configurat și instalat cu un singur clic în Windows și Mac.

Preț: Oferă o versiune de încercare gratuită și versiunea Pro pentru Windows la 69,99 USD cu licență pe viață și Mac la 159,99 USD împreună cu o licență pe viață.

Site web: DVDFab Player

# 11) PotPlayer

Cel mai bun pentru redă toate tipurile de fișiere multimedia și acceptă diferite tipuri de ochelari 3D.

PotPlayer oferă o experiență eficientă în timp ce utilizați resurse precum DXCA, CUDA, Quicksync etc. Puteți obține o experiență 3D și acceptă toate tipurile de subtitrări Blu-ray. Este disponibil pentru Windows 8.1 / 8/7 / Vista / XP.

Caracteristici:

Oferă videoclipuri fluide și fără probleme.

Utilizatorii își pot marca semnele și capitolele preferate în timp ce își vizionează filmele.

Suportă diferite tipuri de dispozitive.

Verdict: Conform recenziilor clienților, software-ul este iubit pentru interfața și videoclipurile de înaltă definiție.

Preț: Acest software este gratuit pentru utilizatorii săi.

Site web: PotPlayer

# 12) Software Any-mp4 Blu-ray

Cel mai bun pentru redarea discului Blu-ray, a folderului și a fișierului de imagine ISO pe computer.

Acest software este cel mai bun pentru redarea videoclipurilor HD 4K / 1080 și acceptă toate tipurile de formate video cu o calitate și o finețe excelente.

Caracteristici:

Acesta acceptă un disc Blu-ray și DVD neted, un folder Blu-ray și un player de fișiere de imagine ISO de pe dispozitiv.

Utilizatorii pot reda muzică și acceptă toate tipurile de formate audio.

Are o interfață de utilizator clară și intuitivă.

Utilizatorii pot crea, de asemenea, o listă de redare separată adăugând filme și melodii la ea.

Verdict: Conform recenziilor clienților, acest software este minunat, care redă nu numai formatul discului Blu-ray, ci și fișiere și audio comune.

Preț: Oferă o versiune de încercare gratuită și pro la 129,00 USD cu licență pe viață.

Site web: Software-ul AnyMp4 Blu-ray

Concluzie

Am revizuit software-ul de top pentru playerul Blu-ray. Puteți alege software-ul Power DVD și Leawo Blu Ray pentru a vă viziona videoclipurile, filmele și emisiunile TV cu ușurință. Vă puteți transmite emisiunile și filmele oricând și oriunde și să le transmiteți din punctul în care le-ați lăsat pe dispozitiv.

Software-ul Leawo Blu-ray este mai ușor de instalat și este un software gratuit pentru redarea blu ray. Sunt cele mai bune instrumente pentru uz personal.

Procesul de cercetare:

Este nevoie de timp pentru cercetare și scrierea acestui articol: am petrecut 8-9 ore cercetând articolul pentru a oferi o listă rezumată utilă de instrumente cu comparația fiecăruia pentru o recenzie rapidă.

Total instrumente cercetate online: 20

Cele mai importante instrumente selectate pentru examinare: 12

Post a Comment