Cu siguranta ca exista printre noi foarte mult impatimiti ai jocurilor video, fie ca vorbim de jocurile video pe PC sau cele pe console precum PlayStation sau Xbox. De departe, cel mai asteptat joc al ultimilor ani s-a dovedit Cyberpunk 2077. Insa, odata lansat au aparut si criticile si dezamagirile din partea celor ce il asteptau.

Asadar, mai jos vei regasi o lista cu topul jocurilor pe care sa le incerci in anul 2021, daca inca nu ai avut ocazia. Cu siguranta ca va exista cel putin unul care sa iti capteze atentia si sa te faca sa il incerci macar o data.

Hitman 3

Este primul joc ce ne-a venit in minte atunci cand am gandit acest top, sau mai bine spus, aceasta lista cu jocuri ce trebuie incercate cel putin o data in anul 2021. Primul joc din seria „Hitman” a fost lansat in anul 2016.

Ca si in primele doua variante lansate, ti se ofera libertate deplina, putand a-ti ucide victimele prin metode care mai de care mai diversificate. Totodata, cu siguranta ca exista persoane ce au incercat si primele doua variante ale jocului, fiind unele foarte bune, insa, ceea ce ne-a dezamagit pe multi dintre noi a fost povestea jocului, fiind una ceva mai liniara si statica. Ulterior, Blood Money s-a dovedit a fi atuul acestei serii.

Jocul s-a lansat pe 20 ianuarie, acesta fiind disponibil atat pe PC, cat si pe toate consolele de jocuri, de la Xbox One si PS4, pana la Google Stadia.

[ VEZI OFERTA AICI ]

The Medium

Este numele celui de-al doilea joc pe care ar trebui sa il incerci in anul in care tocmai am intrat, acesta fiind un joc horror. La baza jocului se afla un mister, iar tu vei putea sa explorezi cat mai multe parti ale povestii.

Jocul s-a lansat la sfarsitul lunii ianuarie, mai exact pe 28 si este disponibil pe PC si Xbox.

[ VEZI OFERTA AICI ]

Far Cry

Din lista jocurilor ce trebuie incercate in anul 2021 nu avea cum sa lipseasca celebrul Far Cry, joc ajuns la cea de-a sasea parte. Lansat in anul 2004, iata ca seria Far Cry a ajuns sa aiba succes chiar si in anul 2021. Inca de la debutul pe piata in 2004, al jocului, toata lumea a fost surprinsa datorita calitatii video excelente pentru acea vreme. Totodata, conceptul jocului a atras si mai multi impatimiti ai jocurilor video.

Probabil ca singura dezamagire din aceasta serie s-a dovedit a fi Far Cry 5, care nu se deosebea cu nimic de precedentele jocuri din aceasta serie. Insa, Far Cry 6 pare sa fie unul din cele mai bune jocuri video ale anului 2021, in rolul principal fiind Giancarlo Esposito, cel ce s-a remarcat prin faptul ca a jucat in probabil cel mai bun serial creat vreodata, Breaking Bad.

Programat pentru 18 februarie 2021, lansarea jocului a fost amanata, momentan nestiindu-se data cand ne vom putea bucura de noul joc din deja celebra serie Far Cry. Se pare ca jocul va fi disponibil atat pe PC, cat si pe toate consolele de jocuri video.

[ VEZI OFERTA AICI ]

FIFA 21

Ultimul, dar nu cel din urma joc video pe care trebuie sa il incerci, sau probabil ca deja l-ai incercat in nenumarate randuri este FIFA. Probabil ca toti am jucat macar o data FIFA. Celebrul simulator in care poti sa iti faci o cariera cu o echipa de fotbal preferata de tine, sau te poti intinde la un lung turneu cu prietenii.

Probabil unul dintre cele mai jucate jocuri din lume, care, odata cu FIFA 2020 a facut posibila si aparitia Ligii 1 din Romania, atragand si mai multi impatimiti ai fotbalului din tara noastra. In acest an, probabil prin luna septembrie, urmeaza a se lansa FIFA 2022. Probabil ca Liga 1 va fi din nou prezenta, iar grafica va fi si mai mult imbunatatita, lucru ce s-a putut observa vizibil an de an.

[ VEZI OFERTA AICI ]

Post a Comment