Asamblați un computer pe piese sau nu, aceasta este întrebarea pe care mulți o pun atunci când vine vorba de renovarea calculatorului sau achiziționarea unuia nou. Fiecare dintre cele două opțiuni are avantajele și dezavantajele sale, cu economiile în consecință. Desigur, dacă ceea ce ne dorim este să asamblăm un computer pe părți de la zero, va trebui să avem cunoștințe minime de informatică de bază. Sau vă ajută cu tutorialele noastre și cu setările pentru PC.

Asamblarea unui computer pe piese sau nu: avantaje și dezavantaje

Una dintre întrebările pe care ni le punem cel mai mult atunci când cumpărăm un computer nou este dacă ar trebui să cumpărăm unul deja asamblat sau să îl asamblăm noi singuri pe piese . Și care este răspunsul? Ei bine, ca orice în viața asta, depinde.

Asamblarea computerului în bucăți necesită cunoștințe anterioare sau cercetări aprofundate pe Internet, dar vom economisi bani. Cu toate acestea, achiziționarea deja asamblată ne va permite să garantăm performanțe mai mari, dar vom cheltui mai mulți bani pentru plata asamblării și a mărcii în unele cazuri.

Avantajele asamblării unui computer pe piese:

Este mai ieftin, ne permite să selectăm o configurație mult mai personalizată. Putem schimba cu ușurință piese sau le putem revinde.

Dezavantaje de asamblare a unui computer pe piese:

Necesită cunoștințe despre montaj și cercetare. Componentele pot să nu fie compatibile între ele sau să nu fie eficiente. Nu avem o garanție a PC-ului în ansamblu (asamblare și asamblare).

Avantajele achiziționării unui computer deja asamblat:

O mai mare eficiență a componentelor Garanția computerului în ansamblu. În unele cazuri, acestea ne oferă o analiză a performanței componentelor create de marcă.

Dezavantaje ale achiziționării unui computer deja asamblat:

Post a Comment